🧑 🔍

Unimog Club Nederland

Snertrit

van 25 oktober 2019 16:00 tot 27 oktober 2019 12:00

De snertrit vindt dit jaar plaats in Enkhuizen op 26 oktober. We zijn te gast bij clublid Cor Visser. De snertrit is dit jaar op zaterdag en vertrekt om 11.00 uur vanaf 10.00 uur staat er koffie klaar met een koek. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

De toertocht zal plaatsvinden in de omgeving van Enkhuizen met een bezoek aan het Stoommuseum in Medemblik (het bezoek aan het museum is op eigen kosten voor degene die hier interesse in heeft). Tijdens de toertocht verzorgen we de snert met een broodje.

Voor diegene die er een gezellig weekend van willen maken is er gelegenheid om te kamperen van vrijdag t/m zondag. Je bent welkom op vrijdag vanaf 16.00 uur. Je dient voor deze avond zelf eten mee te nemen.
Op zaterdag zal er voor degene die het hele weekend blijven gezorgd worden voor ontbijt en een gezamelijke BBQ en kan men drankjes bestellen aan de bar tegen een gereduceerde prijs (Unimog Club munten zijn hier geldig). Op zondagmorgen staat er voor alle deelnemers een lekker ontbijt klaar en is er de mogelijkheid voor degene die hier interesse in heeft een museum te bezoeken met Citroën eendjes.

Onkosten voor de toertocht op zaterdag incl. Koffie met koek, lunch en snert zijn 15 euro pp voor leden van UCN en 20 euro pp voor niet leden.

Onkosten met overnachting incl. BBQ, ontbijt, lunch en snert zijn 45,00 euro pp voor leden van UCN en 50 euro pp voor niet leden.

Adres:
Cor Visser
Elsenburg 20 E
1602 DC Enkhuizen NL

Als clublid ontvang je een uitnodiging per e-mail om in te schrijven. Lukt het inschrijven niet neem dan contact op met ons via club@unimogclub.nl


Als niet lid kun je ook meedoen aan de snertrit. Je kunt je inschrijven via deze link https://www.visitorcontrol.nl/unimog-club-nederland/498/inschrijven.