🧑 🔍

Toertocht regio Oost-Gelderland

15 februari 2006

Op zondag 21 mei organiseert Unimog Club Nederland een 'regio meeting' in samenwerking met Unimogclublid Wim Stronks uit Winterswijk. De toertocht wordt gehouden in het prachtige gebied rond Winterswijk dat vooral wordt bepaald door de ingrediënten rust, ruimte en natuurschoon.


Deze tref je in de buurtschappen in weelderige mate aan. Bovendien vind je er in het coulissenlandschap een zeer bijzondere flora en fauna, alsmede een voor Nederland unieke bodemgesteldheid. De Winterswijkse bodem wordt door geologen 'de mozaïekvloer van Nederland' genoemd. Naast het vele natuurschoon en 'geologische attracties' biedt het buitengebied van Winterswijk tal van bouwkundige bezienswaardigheden, waaronder water- en korenmolens, karakteristieke woonhuizen en oude boerderijen.

De toertocht brengt je naar o.a. de steengroeve, enkele buurtschappen, water- en korenmolens, vengebieden, bosgebieden en veel zandwegen.

Heb je interesse en wil je deze toertocht niet missen, meld je dan aan via pascal@unimogclub.nl

Om tien uur verzamelen we bij het BP tankstation aan de Vredenseweg 84 in Winterswijk. Dit aan is de weg tussen Vreden (Dld) en Winterswijk.
Daar stellen we op voor een static show en kunnen we kennismaken met de andere deelnemers.
Om half elf begint de toertocht en zal ongeveer 70 km lang zijn. Onderweg is er gelegenheid om tegen een kleine vergoeding soep en/of hamburgers te kopen. De toertocht eindigt rond vier uur op de locatie waar we begonnen zijn.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met de contactpersoon voor de regio Gelderland, Pascal Thijssen, e-mail:
pascal@unimogclub.nl of bel 06-10942155
De deelname is gratis. Wél even aanmelden.

Deelname aan dit evenement is geheel voor eigen risico.
Unimog Club Nederland is niet verantwoordelijk voor schade of letsel aan personen, voertuigen of andere eigendommen.