🧑 🔍

Welkom

Wat maakt de Unimog nu zo bijzonder om er in Nederland een club voor op te richten? Is dat de uitstraling, de techniek, de terreinvaardigheid of de vele mogelijkheden? Waarschijnlijk is het de combinatie van deze factoren die de Unimog maken tot een gewild voertuig voor jong en oud. De een zal de Unimog puur hobbymatig gebruiken, terwijl de ander er zijn brood mee verdient. En zo zal voor de een de uitstraling en techniek belangrijk zijn en voor de ander de praktische mogelijkheden die het voertuig kent.

De club stelt zich ten doel om Unimog liefhebbers bij elkaar te brengen om zo hun hobby te verdiepen. Of het nu gaat om het zo origineel mogelijk restaureren van een Unimog of vragen over de techniek. Binnen Unimog Club Nederland vind je antwoord op deze vragen. Dit kan bijvoorbeeld bij de Unimog Club evenementen die we organiseren.

Daarnaast zullen we deelnemen aan evenementen die zijn georganiseerd door andere clubs die op een of andere manier raakvlakken hebben met onze club.


Unimog Club Nederland wil er zijn voor alle Unimog liefhebbers. Of het nu gaat om de oudste of nieuwste Unimog modellen, een camper, een landbouwuitvoering of een allround terreinwagen, bij Unimog Club Nederland ben je welkom.

Word lid!