🧑 🔍

Excursie Brandweer en KNRM

13 februari 2008

Unimog Club Nederland nodigt haar leden en gezin uit voor een excursie in Scheveningen, waarbij de Unimog natuurlijk centraal staat.


Op 23 februari wordt je om 8:45 al verwacht bij de brandweerkazerne, waar we een nieuwe U500 met Touw-Godiva opbouw zien, die speciaal is uitgerust voor duinbranden. Daarna laat de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij een van hun U1300`s in actie zien. Vervolgens lunchen we aan boord van het Museumschip Mercuur, een nagenoeg geheel ingerichte mijnenveger uit 1956. Er is voldoende tijd om vrij over het schip te struinen, voordat het laatste onderdeel van de dag begint; een presentatie door Ron van Driel over het verzamelen van Unimogmodellen.
We sluiten de dag en het verblijf op de Mercuur af met een borrel. Om 16:30 gaat eenieder weer zijns weegs, of zoeken we nog een kroegje op….

Er kunnen maximaal 30 personen mee, het inschrijfgeld is 7,50 euro per persoon, kinderen gratis. Na inschrijving krijg je een e-mail met de locaties, tijden en dergelijke.

Maximaal 4 introducees per deelnemer

Inschrijven kan tot: 20-2-2008