🧑 🔍

De nationale MBAC-dagen

30 maart 2008

In vervolg op het zeer succesvolle evenement ‘De Keizerstoer’ van afgelopen jaar organiseert de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC) dit jaar voor alle leden van de aangesloten clubs twee bijzonder exclusieve dagen bij de importeur in Utrecht.


Alle leden zijn uitgenodigd voor een ontspannen evenement op één van de twee dagen van het tweede weekend van april. Hiermee komen wij tegemoet aan een wens van velen om ook de zaterdag te betrekken bij een evenement. Het gehele weekend zal vooral in het teken staan van de gezelligheid. Vooral de vele mogelijkheden die we u graag bieden zullen een welkome afwisseling zijn. In deze mannenwereld van prachtige auto’s is ook speciaal gedacht aan de dames! Laat u verrassen!Programma zaterdag en zondag 12 en 13 april 2008
Vanaf 10.00 tot 12.00 uur heten we de leden van harte welkom bij Mercedes-Benz Nederland aan de Van Deventerlaan 50 te Utrecht.
Na het parkeren van uw auto op een door de parkeerwachters aangewezen parkeerplaats, wordt u verwezen naar de sfeervolle showroom. Bij de entree verwelkomen hostesses de leden. Bij de ontvangsttafel van de MBAC wordt uw komst geregistreerd. U ontvangt een programma/routeboek met een rallybordje en eventueel het aantal door u bestelde lunchpakketten.De huiscateraar van Mercedes-Benz onthaalt ons op een heerlijk kopje koffie of thee. Met uiteraard iets voor de inwendige mens.
Tijdens deze gezellige ontvangst kan men de gehele historische lijn van de Mercedes-Benz SL-serie bewonderen. We danken clublid Nico Ockhuizen alvast voor zijn bereidwillige medewerking voor deze schitterende presentatie. De smaakbeleving van deze heerlijke binnenkomst beperkt zich dus niet alleen tot het gemoedelijk drinken van een heerlijk kopje koffie, maar we genieten tevens van al dat moois van de historie van Mercedes-Benz. We zijn immers met autoliefhebbers onder elkaar...
Tijdens deze ontvangst is er nog iets heel bijzonders. Mercedes-Benz organiseert een speciale preview van een aantal nieuwe Mercedessen. Om een tipje van de sluier op te lichten: de nieuwe generatie SL-Klasse, de vernieuwde SLK en de CLS. En als klap op de vuurpijl: een preview van de nieuwe Mercedes-Benz CLC !!
Vanaf 12.30 uur is iedereen uitgenodigd de route door een prachtig gedeelte van het landelijk midden – het groene hart van Nederland – te rijden. Voor diegenen die meer ontspannen met elkaar gezellig bij Mercedes-Benz Nederland willen blijven is die mogelijkheid natuurlijk aanwezig.
Ook aan de dames is gedacht. Deze twee dagen staan in het teken van ‘Mercedes and Fashion’. Dames (en ook heren): Laat u verrassen.
Het evenement wordt afgerond met een drankje en een klein hapje.
Voor de echte autoliefhebbers is flaneren langs de auto’s en het praten met gelijkgestemden natuurlijk ook mogelijk. Misschien is het ook wel een leuk idee om andere genodigden zonder klassieker die naar Mercedes-Benz zijn gekomen een ritje in uw auto aan te bieden? Laat het ons weten.
Om 18.00 uur wordt de dag afgesloten. Met een hoofd vol van bijzondere herinneringen verlaten wij Mercedes-Benz in Utrecht.INSCHRIJVING
Interesse voor één van deze dagen? Vermeld duidelijk uw naam en woonplaats en op welke dag u komt en hoeveel lunchpakketten u eventueel wenst.

E-mail naar: info@mbac.nl of schrijf naar de Stichting MBAC, t.a.v. de evenementencommissie, p/a Sevenhovenstraat 33, 3412 KK Lopikerkapel.
Inschrijving € 10,- per auto (inclusief routeboek, rallybord etc.)
Optioneel: lunchpakket € 5,- per stuk
Overschrijving naar rekeningnummer 40.35.20.576 van de Stichting MBAC met vermelding van 12 april of 13 april en het aantal lunchpakketten.
(vanuit buitenland: BIC: ABNANL2A en IBAN: NL53ABNA0403520576)
De evenementencommissie MBAC (zie ook www.mbac.nl)

INSCHRIJVEN UITERLIJK 6 APRIL 2008