🧑 🔍

Nieuwjaarsborrel Unimog Club Nederland

30 januari 2009

De nieuwjaarsborrel en filmavond waren wederom een groot succes. De circa 80 bezoekers hebben meer dan voldoende tijd genomen om goed bij te praten. Door de vele lekkere hapjes, drankjes, vertoonde films en presentaties van Sjef Rommens en Cock de Roon, Wim Stronks (de achternaam is nu verklaard) en Geert van der Vossen is het ook nog eens een gevarieerde avond geworden.


Langs deze weg willen we Donald Verdonk, zijn vriendin en de vele personen die het georganiseerd hebben van harte bedanken!

Op de nieuwjaarsborrel hebben we met trots kunnen melden dat ons eerste lustrumtreffen gevierd zal worden te Zeumeren. Op het recreatieterrein zullen we van 12 tot 14 juni een drietal dagen vanalles doen waarvoor Unimogs bedoeld zijn, en waar Unimogbezitters plezier aan beleven!


We zijn nog even druk aan het regelen, maar zet het alvast in je agenda: van 12 tot en met 14 Juni is het eerste lustrumtreffen van de UnimogClub Nederlnad op het recreatieterrein te Zeumeren.
Dit jaar een driedaags treffen waarvan de vrijdag opbouw en kennismaking is, op die dag zijn er nog geen activiteiten. Op zaterdag en zondag hebben we veel verschillende dingen in petto; terreinrijden, toetocht, Unimogspelletjes en BBQ. Eenieder die goede ideeën heeft of graag wil helpen kan zich melden bij het bestuur.
Later meer informatie.