🧑 🔍

Zon, stof, regen en modder.

10 juli 2009

Het eerste Lustrumtreffen van Unimog Club Nederland is een feit! Op 12, 13 en 14 juni werd het 5 jarig bestaan van Unimog Club Nederland uitgebreid gevierd. Het weekend was net zo afwisselend als het weer, van alles wat.Hoe goed je ook iets organiseert, goed weer is toch wel een belangrijk ingrediënt om het treffen nog meer te doen slagen. Wie zal het niet gedaan hebben, even kijken op ‘buienradar.nl’. Wat hebben we voor een weer het komende weekend? Blijft het droog, of gaat het regenen? Gelukkig zag alles er goed uit en konden we vrijdag in korte broek afreizen naar het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Een prachtig terrein waar alle Unimogs weer knus bij elkaar stonden. Door de grote opkomst was het terrein iets aan de kleine kant, met inmiddels ruim 350 leden kun je dit ook steeds moeilijker inschatten omdat de leden zich tot het laatste moment kunnen aanmelden. Maar een creatieve geest en geen moeilijk gedoe bracht ons weer een geweldig weekend. De vrijdag stond in het teken van het opbouwen van het terrein en de Unimogs zodanig situeren dat er voldoende ruimte zou zijn voor de laatkomers. En natuurlijk voldoende ruimte voor je tent, BBQ etc. Met zo’n 24 graden was het vrijdag erg goed toeven op het terrein. Op vele plekken werden de BBQ’s geïnstalleerd en branden er vuurhaarden.

Zaterdagochtend was er een uitgebreid ontbijt voor de leden waarna rond 10.30 uur de toertocht begon. Gelukkig deed vrijwel iedereen mee aan de toertocht, hetgeen een prachtig beeld opleverde. Halverwege was er een bedrijfsbezoek en lunch bij het bedrijf Van der Haar Bronbemalingen.

Bij terugkomst van de toertocht was er ruimte om terrein te rijden. Gelukkig stond er op enkele plekken nog water hetgeen een prachtig staaltje terreinrijden opleverde. In de avond was er voor alle leden ruim voldoende eten en was het een gezellig samenzijn.

De zondagochtend stond in het teken van de ALV waarna de leden een Lustrum Club Magazine kregen uitgereikt en het pasje. Verder een warmhoudbeker met opschrift van de club, een aandenken van Mercedes Benz, en vanzelfsprekend het herinneringsplaatje. Aansluitend was er weer terreinrijden en door de regen die viel, was het nog spectaculairder. Tegen het einde van de middag was het meeste al weer opgeruimd en konden het bestuur en de organiserende leden terugkijken op een geslaagd lustrumtreffen.