🧑 🔍

Snertrit

28 december 2009

beste unimog liefhebbers.
zoals jullie wisten was er op 31oktober&op 1 november een snertrit bij chris&elza van aart.


ik ben op zaterdag 31 oktober rond half 3 geariveerd bij chris en elza samen met jeroen,stefan en cock.
toen we aan kwamen hebben we natuurlijk eerst de unimog,s een plek gegeven. daarna heb ik mijn slaapplaats in orde gemaakt. toen dat allemaal gereed was hebben we een kop soep gehad dat smaakte uitemate goed.daarna hebben we terein gereden bij chris en elza achter het land in het bos daar kon iedereen zich lekker uit leven. later op de avond kwam er een frietkraam langs daar konden we ons helemaal vol stoppen met patat, frikandellen, enz.
verder werd de avond op gevuld met muziek verzorgt door magic bram.
en verder werden er unimog foto,s en film,s gekeken en heeft cock nog wat vertel over de breslau rally dat was erg intresant.er werd natuurlijk ook onder genot van een biertje bij gebuurt.en na afloop ging iedereen naar bed en zocht de nodige rust op.
de volgende dag zondag 1 november was het eerst wakker worden na dat iedereen een beetje wakker was was het ontbijt al geheel verzorgt we konden zo aanschuiven toen iedereen gegeten had zijn we met de rond rit begonnen. ik zelf vond het een hele mooie rit en toen we de stop hadden zijn we naar een oorlog,s museum geweest en ik vond dat erg intresant om dat te zien.na ongeveer een uur anderhalf uur hebben we het tweede deel van de rit gereden ook het tweede deel was heel mooi rijden veel bos paden gehad (dat is wat de unimog,s het liefst hebben)de rondrit eindigde bij cris en elza thuis daar was gelegenheid om nog was te eten. en na het eten ging iedereen weer huis waarts al met al was het een kei gezellig weekend en hopelijk komen er meer unimog rijders een keer kijken bij zo,n weekend

ik wil Chris&Elza heel hartelijk danken voor dit voor mij geslaagde weekend en heel erg bedankt dat jullie dit voor ons hebben willen organiseren.
en hopelijk ons nog een keer te kunnen vermaken met nog zo,n weekend

een Unimog groet van remco

geschreven door:
Remco van Boven
apeldoorn