🧑 🔍

Clubreis naar Duitsland

23 juli 2012

Op veler verzoek nu eindelijk zover..…een clubreis met de bus naar Duitsland. Vertrek op vrijdagmorgen 28 september 05.00 uur bij Nico Hooymans Provincialeweg 94 5334 JK Velddriel. Op zondag 30 september komen we weer terug.


We rijden naar Stuttgart voor een bezoek aan het Mercedes-Benz museum. Daarna reizen we verder naar een hotel in de buurt van Gaggenau waar we samen dineren. Nadien kan men nog nagenieten onder het genot van een drankje. Drankjes zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen en moeten zelf afgerekend worden!

Op zaterdag is er na het ontbijt een bezoek aan het Mercedes-Benz bedrijf van een clublid en gaan we naar het Unimogmuseum. Verdere activiteiten zijn we nog aan het uitwerken. Zaterdagavond logeren we in hetzelfde hotel waar we weer samen dineren.

Zondagmorgen na het ontbijt vertrekken we weer richting Nederland maar onderweg gaan we nog op bezoek bij een museum. Welk museum is nog een verrassing.

De onkosten voor dit weekend zijn €250 pp. Dit is incl. busreis met 2x overnachting met ontbijt en diner en de entree voor de musea. Na je digitale aanmelding graag het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer 1201.29.809 t.n.v. Unimog Club Nederland te Rijsbergen met vermelding van naam en lidnummer (IBAN: NL05 RABO 0120 1298 09 - BIC: RABONL2U).

Iedere deelnemer mag max. 1 introducee meenemen.

Aanmelden is mogelijk via www.unimogclub.nl. Pas na betaling wordt je ingeschreven! Graag snel aanmelden want VOL is VOL.

Inschrijven kan tot: 20-8-2012