🧑 🔍

Snertrit 2016

15 oktober 2016

Vergeet je niet in te schrijven voor de snertrit!


De herfst is weer begonnen, dus het is weer tijd voor een gezellige snertrit! Welke deze keer word georganiseerd door Mike Stacey en Hans Kraayvanger.

Dit jaar zijn we te gast op camping De Hoge Haren in Tuil.
Katijfweg 1
4176 LV Tuil

Op zondag 30 oktober staat de koffie vanaf 10uur klaar en de toertocht zal om 11uur van start gaan.

De toertocht zal plaatsvinden door de omgeving van Gelderland. Op de helft van de toertocht hebben we een tussenstop bij een oldtimerliefhebber met een mooie collectie van oude tractoren om wat bij te kletsen, de tractoren te bekijken en een hapje te eten.

Voor diegene die er een gezellig weekend van willen maken is er gelegenheid om te kamperen van zaterdag op zondag. Deze avond is er een gezamelijke BBQ en kan men drankjes bestellen tegen een gereduceerd tarief. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijt klaar.

Onkosten voor de toertocht op zondag incl. Koffie met koek, lunch en snert zijn 10 euro pp voor leden van UCN (ook introducees zonder unimog) en 12,50 euro pp voor niet leden met Unimog.

Onkosten met overnachting incl. BBQ, ontbijt, lunch en snert zijn 32,50 euro pp voor leden van UCN (ook introducees zonder unimog) en 35 euro pp voor niet leden met Unimog.

Inschrijving sluit op 23 oktober. Bij opmerkingen duidelijk vermelden of je blijft overnachten of alleen de toertocht mee rijdt.

Graag opgeven via unimog.nl

Voor eventuele vragen kun je bellen met Hans Kraayvanger 06-22745011 of Mike Stacey 06-44019795

Hopelijk tot ziens!

Inschrijven kan tot: 23-10-2016